Prolaznici im nisu smetali: Žestoka svađa bivših supružnika

Iako važe za jedan od najskladnijih bivših parova, obzirom na činjenicu da uprkos razvodu provode vrijeme zajedno sa djecom, čini se da odnos Jennifer Garner i Bena Afflecka i nije toliko bajan. Naime, paparazzi su ih uslikali u žustroj raspravi ispred Jenniferine kuće, a ako je suditi po fotografijama, Ben je bio vidno uznemiren, te se iz njegove gestikulacije može zaključiti da su se svađali. 

View this post on Instagram

Things between Jennifer Garner and Ben Affleck appeared a little strained as the former couple engaged in a tense conversation in front of the actress' home in LA on Friday #BenAffleck #JenniferGarner 🚩 To report or to remove content contact us by email. ⚡Tag a friend!!!! @eleven11world 🚩 Ignore the tags! . . . . . . . . . . . . . . . . . . (Tags) #maryelizabethwinstead #natalieportman #margotrobbie #emiliaclarke #jenniferlawrence #keanureeves #jaredleto #emmastone #scarlettjohansson #ryangosling #chrisevans #amyadams #bradleycooper #leonardodicaprio #angelinajolie #bradpitt #quentintarantino #annehathaway #PriyankaChopra #thefilmcommunity #cinema #eleveneleven #dakotajohnson #tomholland #filmmaking #cinematography #johnnydepp

A post shared by Eleven Eleven World (@eleven11world) on Nov 30, 2019 at 2:45am PST

Podsjećamo, njih dvoje su se rastali 2015. godine, kada su se dogovorili da se zajedno brinu o troje djece, dvije kćerke i sinu.

The post Prolaznici im nisu smetali: Žestoka svađa bivših supružnika appeared first on Azra Magazin.

About magazinede

Check Also

Detoksikacija za svaki dan

Za zdravu prehranu svi bismo trebali naći volje i vremena, ali isto tako svi znamo …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.