250 Paris Saint Germain PSG Drakt Lashay

.

Og to av hans nære allierte – Sokratis og shkodran mustafi – har blitt gjort tilgjengelig for en exit denne måneden.
I stedet Özil ser ut til å forlate klubben på slutten av sesongen, når kontrakten hans går ut, etter å ha falt i unåde etter Mikel Arteta.
Slår fra Alexandre Lacazette og Gabriel satte gunners på vei, før en sen dobbel fra Cedric la til en glans på seieren.
Og Arsenal sentral midtbanespiller Granit Xhaka presser seg for et trekk bort fra emiratene i alle fall, fotballdrakter eget trykk med Sambi Lokonga, potensielt en direkte erstatning for Sveits International.
De to spillerne passer til den foretrukne profilen til klubbens overføringsmål, som Arsenal prioriterer spillere med vekst og salgsverdi.
Nøkkelen er å gi tid for partnerskapet å utvikle – bare en gang siden de vant tittelen, har de samme to arsenalsenter-ryggene startet sammen med hverandre mer enn 26 ganger i sesongen. Real Madrid Drakt
Rennes kan tilby europeisk fotball – om enn ikke den ønskede typen – som er noe som kan appellere til den 22 år gamle angriperen hvis han har sjansen til å gå dit og være førstevalg. Den eneste hindringen nå før Englands internasjonale blir en Gunner er ferdigstillelsen av hans medisinske, fotballdrakter design som vil finne sted når senter-tilbake kommer tilbake fra ferie neste uke etter at hans forsinket pause etter euro.

Author Image
juliah8203894