618 Juventus Drakt CarlaF

.

Men Mikel Arteta kunne ha en annen mulighet til å lande Brandt i sommer, med Dortmund på jakt etter å øke midler.
Brandt har vært på benken for hver av Edin Terzics første to Bundesliga-spill i Charge på Signal Iduna Park, og det er en sjanse. Brandt kan gå videre når vinduet i januaroverføringen åpnes.
Men Bukayo Saka og Emile Smith Rowe har begge skinnende lys midt i en vanskelig sesong, glitrende i Premier League denne termen.
Arsenal kunne miste Hector Bellerin i sommer, med Barcelona president Joan Laporta ivrige etter å bringe ham tilbake til Emirates Stadium.
Imidlertid bør seks mål i sine åtte utseende for West Ham så langt tiltrekke seg øynene til en rekke andre Premier League-sider.
Hvis Arsenal tror han kan gjenvinne den form for form, bør du signere coutinho være deres topp prioritet i sommer. Et område som har sett sikkert å bli oppgradert, fotballdrakter tilbud er å angripe midtbanen, med Arsenal som har scoret bare 16 kamper i deres åpning 16 League-kamper. Juventus Drakt
Og Arsenal ser ham som den perfekte signeringen til målet som de ser for å vinne Premier League-tittelen for første gang siden 2004, tilbake da Arsene Wenger styrte roosten. De har bokstavelig talt fått en ny nr. 10, fotballdrakter da Emile Smith-Rowe signerte en ny kontrakt på klubben og vil ha på seg “10” -skjorten neste sesong.

Author Image
www.russianjobwp.live - PABOTA 661 321 RUB