Nikolina Kovač za Azru otkrila detalje porođaja

Poznata bh. pjevačica Nikolina Kovač i njen suprug, također pjevač, Saša Kapor prošle sedmice su dobili kćerku Nikoletu. Nikolina se porodila u Porodilištu GAK “Narodni front” u Beogradu, a na početku razgovora za naš magazin govori o ovom iskustvu.

– Zbog prvog carskog reza, koji je bio obavezan, i drugi porođaj je morao biti carski. Dali su mi spinalnu anasteziju i zaista imam lijepo iskustvo jer sam sve vrijeme bila budna i svjesna kada su mi dali bebicu – kaže Nikolina i otkriva kako je izgledao trenutak kada je kćerku prvi put uzela u naručje.

– To je, zaista, najbožanstveniji osjećaj na Planeti, jedno predivno i blaženo iskustvo – ističe ona.

S obzirom na činjenicu da sa suprugom Sašom već ima sina Nikolaja, poznata pjevačica nam otkriva da li joj je ovo iskustvo porođaja bilo drastično drugačije u odnosu na prvi put.

– Iskreno, prošlo je više od šest godina od prvog porođaja i štošta sam zaboravila. Svaka trudnoća je, definitivno, različita i sa sobom nosi neke specifičnosti, te se, u mom slučaju, i porođaji i trudnoće znatno razlikuju – kaže ona i dodaje da se novoj članici porodice najviše obradovao stariji brat.

Nikolina ističe da je uloga majke, za nju, najvažnija u životu.

– To je najveća privilegija, a ujedno i najveća životna odgovornost. Zdrava porodica je ono na čemu počiva sve, a kada imate stabilnu porodicu, vi možete postići sve, te prevazići sve moguće prepreke. Sa zdravom porodicom sve funkcioniše kako treba – ističe ona.

Podsjećamo, Nikolina i Saša važe za jedan od najskladnijih parova s javne scene. Jedno drugom su se na vječnu ljubav zavjetovali 2013. godine, kada su dobili i sina Nikolaja.

 

 

The post Nikolina Kovač za Azru otkrila detalje porođaja appeared first on Azra Magazin.

Author Image
admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *