DA SE OSTVARI SAMO POLA OVIH PLANOVA HAJDUKA, BIO BI TO PRAVI POSAO! Evo koga sve Bijeli planiraju vratiti na Poljud – 2 kapetana, sjajnog strijelca..

DA SE OSTVARI SAMO POLA OVIH PLANOVA HAJDUKA, BIO BI TO PRAVI POSAO! Evo koga sve Bijeli planiraju vratiti na Poljud – 2 kapetana, sjajnog strijelca..

Približava se prijelazni rok, pa tako i priče o potencijalnim dolascima i odlascima, a jedan povratnik spominje se u kontekstu Hajduka. Ante Erceg, o njemu je riječ, nekadašnje Hajdučko srce te najbolji igrač Bijelih, trenutačno je u Bröndbyju u drugom planu i razmišlja o promjeni sredine.
Ima 29 godina i smatra da bi trebao igrati više nego što je igrao ove sezone tako da je za prvu momčad danskoga kluba skupio tek tri nastupa s malom minutažom. Erceg bi se rado vratio u Hajduk u kojemu je imao strašnu statistiku za krilnoga napadača te je u 56 nastupa u dvije sezone zabio 26 golova i upisao 15 asistencija.
Prošle sezone, u intervjuu za SN, izjavio je da mu je bitno da se Hajduk bori za titulu s njim ili bez njega. No, bliži se konac polusezone nakon koje je Erceg nezadovoljan statusom i učinkom, pa tako počinju i priče o njegovu povratku. Vidjet ćemo hoće li to ostati samo na nastupu na malonogometnom turniru Četiri kafića na kojemu kao kapetan Kaurija i najbolji strijelac brani titulu pobjednika ili će se Ercegov boravak u Splitu produljiti.

Hajduku su potencijalno zanimljiva još dvojica povratnika u bijeli dres. Ovoga ljeta se spominjao povratak vratara Lovre Kalinića, a novo/staro ime je stoper Mario Maloča.

Kalinić je u Engleskoj gdje nije u prvom planu u Aston Villi, dok Maloča igra u Poljskoj za Lechiju Gdanjsk. Dakako da će svi eventualni dolasci i dolasci ovisiti o novom sportskom direktoru kojega Hajduk traži, no očigledno je da je pred Bijelima zanimljiv mercato.

Author Image
admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *