Prvi intervju Virginie Giuffre, žene koja je princa Andrewa optužila za zlostavljanje

 Virginia Giuffre / AFP

Princ Andrew, četvrti u liniji za tron u britanskoj kraljevini, upleten u slučaj Epstein, rekao je u razgovoru za BBC, da se ne sjeća da se sreo sa ženom koja ga optužuje da ju je zlostavljao dok je bila maloljetna.

– Ne sjećam se da sam tu ženu ikad susreo – rekao je drugi sin kraljice Elizabethe II., o Virginiji Roberts.

Iako princ Andrew tvrdi kako se nje nesjeća, Virginia Giuffre dala je svoj prvi intervju za BBC-jevu emisiju Panorama, te ispričala kako ju je Jeffrey Epstein, koji je sebi u zatvoru oduzeo život, odveo u London i tamo upoznao s princem Andrewom. Virginia je opisala sve detalje oko upoznavanja i toka cijele večere. S Epsteinom je bila njegova tadašnja djevojka, Ghislaine Maxwell i svi su zajedno izašli u klub Tramp.

Otišli smo u VIP dio, bez čekanja u redu, kao što to biva kad je princ u pitanju. Andrew me pitao šta želim popiti, i rekla sam “Oh, znaš, nešto s bara”. On je pio nešto providno. Znam da sam ja pila votku. Potom me pitao za ples. On je najgori plesač kojeg sam upoznala u životu. Bilo je grozno, znojio se po meni, bilo je to kao da pada kiša. Bila sam užasno iznervirana, ali sam mislila da ga moram usrećiti jer sam znala da Jeffrey i Ghislaine to očekuju od mene – ispričala je i dodala kako joj je po izlasku iz kluba Maxwell dala upute.

– U autu mi je rekla da za Andrewa moram učiniti što i za Jeffreya i bilo mi je sve više muka od toga – nastavila je priču.

Rekla je i da je kasnije te večeri imala spolni odnos s princem na spratu kuće Ghislaine Maxwell u raskošnoj četvrti Belgravia. S princem je spavala nekoliko puta, a jednom su i, tvrdi, orgijali. Britance je pozvala da je podrže i upozorila ih na trgovinu ljudima i zlostavljanje, što se, kaže, dogodilo i u njenom slučaju.

The post Prvi intervju Virginie Giuffre, žene koja je princa Andrewa optužila za zlostavljanje appeared first on Azra Magazin.

Author Image
admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *