Moćna ruska poduzetnica i influenserica šokirala priznanjem: Ljekari su mi prognozirali sedam mjeseci života

Miroslava Duma (34), poduzetnica i influenserica nedavno je šokirala 1.6 miliona pratitelja na svom instagramu kada ih je obavijestila kako joj je ove godine dijagnosticirana rijetka plućna bolest, te da su joj ljekari prognozirali sedam mjeseci života. Sve što je u dugom i emotivnom postu na Instagramu iznijela Miroslava, koja je i majka troje djece, zvuči dramatično, ali istovremeno i borbeno i pozitivno.

-Bilo je strašno, ali kada vratim vrijeme unazad, posljednjih nekoliko mjeseci, tokom kojih sam se oporavljala su bili i moji najsretniji mjeseci u životu – piše Miroslava i dodaje kako je sve svoje poslovne obaveze i užurbani lifestyle pretvorila u maraton, fokusirajući se na ono što je uistinu važno, život i zdravlje.

View this post on Instagram

Earlier this year I was diagnosed with a rare lung disease, and given 7 months to live. It was crazy scary then, but looking back, I realise that the past few months of recovery were possibly the happiest months of my entire life. I suddenly stopped running the marathon and realized how much I love life, how beautiful our world is and how much I want to stay here. With the people I love. For the first time in my life, I saw the bright blue of the skies. And the beautiful green of the trees. As if I had lived on a different planet before. I wake up happy, just because I can spend one more day here. Not asking for more or trying to run faster. My entire life I was seeking approval and obsessing over “likes” both in the physical and virtual worlds, without realizing that I actually had to learn how to “like” myself first. Years of self criticism and doubt, stress, dieting, physically, mentally and emotionally pushing and pushing myself got my immune system to collapse and I had made myself fatally sick. I now realise that these past months were also the most creative months of my entire 34 years. Yet success to me today is not measured by external indicators anymore, but by what’s inside. It is measured by my own health, and the health of those I love. It is measured by how I choose to contribute to the world. For the past 2 years, the Universe caused me to experience a number of remarkably serendipitous events that sometimes felt surreal; like how a silly mistake, made by my lawyer, led me to an early diagnosis, and gave me a chance to live. I saw signs everywhere. As if someone was telling me: “don’t give up”. Today I continue to follow my big dream, and genuinely believe it can help save our planet. No matter what. And against all odds. One day I hope I’ll be able to tell you all about it. And most importantly: Thank you to all the wonderful people in my life, I love you with all my heart (and my lungs 🤓).

A post shared by Miroslava Duma (@miraduma) on Dec 1, 2019 at 7:08am PST

Bolest, koju ne imenuje, otvrila joj je oči prema divnim stvarima u njenom životu.

-Prvi put sam vidjela svijetlo plavo nebo i predivnu zelenu boju na drveću, kao da sam bila na nekom drugom planetu. Sretnom me je činio svaki dan u kojem sam se probudila, radujući se i svakom narednom. To je jedino što sam uistinu i željela. Shvatila sam koliko zaprvao volim život, kako je divan naš svijet i koliko ga još želim dijeliti s ljudima koje volim.

View this post on Instagram

🦉💛🌳🌎

A post shared by Miroslava Duma (@miraduma) on Nov 10, 2019 at 4:17am PST

Kroz život se kaže borila za lajkove, i virtualne i stvarne. Ali nikad nije naučila voljeti sebe.

-Godine samokritike i nedoumica, stresa, dijeta, guranja sebe mentalno i emocionalno uzrokovale su propadanje mog imunološkog sistema, što me učinilo ozbiljno bolesnom – piše Miroslava.

Njeni sljedbenici suosjećaju, odmah nakon što je objavila post, počeli su pristizati komentari podrške, ali mnoge je zanimalo i kakvo je njeno zdravstveno stanje trenutno. Miroslava Duma ne otkriva sve pojedinosti, ali kaže da se nada da će uskoro moći detaljno razgovarati o ovoj temi.

 

The post Moćna ruska poduzetnica i influenserica šokirala priznanjem: Ljekari su mi prognozirali sedam mjeseci života appeared first on Azra Magazin.

Author Image
admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *