Šta volimo ove sezone

Svaka sezona donosi nešto novo, pa u tome nije isključen ni interijer. Mnogo je stvari za dom koje osvajaju već na prvu, ali smo za vas pažljivo odabrali novitete koji će u vaš životni prostor unijeti pravo osvježenje

BORNN kompanija predstavila je svoju novu kolekciju „Island Breeze“ luksuznog escajga i pribora za jelo. Uz pomoć ove kolekcije možete stvoriti pravo raspoloženje za sjajan obrok na veoma intrigantan i savremen način.

Iz NICHETTO studija dolazi sistem modularnog namještaja, koju je dizajer Luka Nišeto učinio funkcionalnom i kreativnom. „Luca Collection“ linija sastoji se od različitih komponenti, koji su dizajnirane sa idejom povezivanja komunikacijom, što je kao reuzultat dalo uglađeni i moderni sistem za sjedenje, koji se može uklopiti sa bilo kojim okruženjem.

GIUSEPPE BAVUSO dizajnirao je savršen „Giano“ aksesoar za spavaće sobe koji je inspiriran prošlošću, sa posebnim neo-vintage šarmom, koji je definiran savremenim stilom. S ovim komadom lakše ćete organizirati svoje stvari jer ima ladice s dvije različite dimenzije, dizajnirane za odlaganje odjeće, ali i pregrade sa policama za manje sitnice.

Iako smo navikli da je rasvjeta u većini domova prilično obična, CUPIDO kolekcija je nešto potpuno drugačija. Predstavlja kombinaciju tehničkog i dekorativnog stila, a dostupne su u podnim, stonim i visećim verzijama.

Iz danskog dizajnerskog studija FRITZ HANSEN stižu stolice u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled. Moderni i elegentni dizajn podsjeća na fotelje i odaju potpuno novi nivo s kojim dobijate dozu neobičnog prostor. Model nosi ime „Fred“ što na danskom znači miroljubiv, i upravo taj epitet ide uz ove stolice.

 

The post Šta volimo ove sezone appeared first on Azra Magazin.

Author Image
admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *