Severina danas preuzma sina od Milana Popovića

Prije dva dana objavljena je vijest koja je šokirala Region. Naime, sudija Tea Golub donijela je privremenu mjeru i naložila da sin popularne hrvatske pjevačice Severine, Aleksandar, ubuduće treba živjeti s ocem Milanom Popovićem, koji će se samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju djeteta.

View this post on Instagram

Znaš sine, to su samo neki papiri koje je netko ispisao i postoje neka slova koja je netko natipkao u riječi, koja ne vrijede za nas dvoje. Oduzeli su nas jedno od drugog fizički, ali to je sve što su mogli. Nakon 7 ipo godina sada su mi dali da te viđam 88 sati mjesečno. Hej, pa to je ipak 88 sati. Mogli su i manje, sve su mogli i sve su napravili da nas povrijede. Ali, znaš šta sve mi možemo, ti i ja s 88 sati? Možemo čuda. Dali su mi da dvaput mjesečno mogu prespavati s tobom i uspavati te…. Hej, koliko se mi možemo ispričati za te dvije večeri, oni ne mogu ni zamisliti. Sve druge večeri mama će te zamišljati. Jer ti se pretvaraš u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u tebe. Mogu mi te neki strani ljudi zabraniti, ali mi ne mogu zabraniti da te volim, da mislim na tebe svaku sekundu. Ovo je, sine, samo ružan san i mama obećava da ćemo se brzo probuditi. Opet ćemo se mi uspavljivat svaku večer, a o tome će odlučiti “gospodin vrijeme”. Dotad, mama je uvijek uz tebe i ovo će brzo proći, sine. Oprosti što ti nisam stigla ni objasniti šta se jučer dogodilo, imali smo puno važnijih stvari… Gledali smo “Toy story 4”, pa smo pekli palačinke, pa smo se igrali zoološkog… Nije bilo vremena za tugu, ni za objašnjenje… Morala sam te odvesti… Išli smo sa osmijehom. Te čudne riječi koje postoje samo na papiru, ali ne i u stvarnosti, napisala je jedna teta koja ne zna tko smo mi i koja se igra s nama… Teta je na višem nivou igrice. Uvela je nova pravila u igricu zvanu “hrvatsko pravosuđe”. Mi samo nismo ovo ni slutili, nismo znali pravila. To su njena pravila, njihova, ne naša. Samo ti meni budi dobro i sve će biti dobro. Mama je dobro, Robine moj, tvoj Batman te čeka. I Oprosti im sine, jer stvarno ne znaju šta čine….

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Nov 29, 2019 at 4:51am PST

Odmah po izricanju presude Severina je bila dužna predati sina Milanu, što se desilo u četvrtak navečer. Pjevačica je zajedno sa suprugom Igorom malenog Aleksandra odvela na adresu gdje ga je preuzeo Milanov tim.

Međutim, u presudi je izrečeno kako će Severini biti dozvoljeno da sa sinom provodi 88 sati mjesečno, to jeste dva puta sedmično i svakog drugog vikenda, a prvu „razmjena“ trebala bi se obaviti danas, jer bi Aleksandar ovaj vikend trebao provesti s majkom sve do nedjelje uveče.

The post Severina danas preuzma sina od Milana Popovića appeared first on Azra Magazin.

Author Image
admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *