Martina Saira Keškić: Nije tajna da Zlatan i ja nismo više zajedno

Martina Saira Keškić: Nije tajna da Zlatan i ja nismo više zajedno

Martina Saira Keškić, direktorica i suvlasnica sarajevske firme „SEE Contact“, i naš proslavljeni fudbaler Zlatan Muslimović više nisu zajedno. Spekulacije o njihovom raskidu javile su se krajem ovog ljeta samo četiri mjeseca nakon što je Martina rodila njihovo drugo dijete, sina Zena.  Martina i Zlatan važili su za jedan od najskladnijih parova na bh. javnoj sceni, plijenili su pažnju na svakom javnom događaju na kojem su se pojavili u prethodne četiri godine, tako da je vijest o krizi u njihovom odnosu, mnogima bila iznenađenje.

– Tačno je da nismo zajedno. To nije tajna, već duže nismo skupa. Svako je krenuo svojim putem, ali ja o svom privatnom životu ne bih dalje da komentiram – kazala nam je kratko Martina.

View this post on Instagram

All family expressions in a restaurant …

A post shared by martina saira (@martinasaira) on Sep 10, 2018 at 12:05pm PDT

Martina Saira i Zlatan vezu su počeli 2015. godine. U maju naredne godine na svijet je stigla njihova kćerka Emma. Zlatan, koji iz veze s manekenkom  Ljiljanom Šoškić ima kćerku Atinu, prisustvovao je porođaju druge kćerkice te u tim trenucima svojoj parterici uz njene roditelji bio najveća podrška. U aprilu ove godine na svijet je stigao Zen, te u tim trenucima ništa nije ukazivalo na probleme u njihovom odnosu. Ponosni roditelji vijest o prinovi u svom domu podijelili su na društvenim mrežama.

– 25.4.2019. Dobrodošao Zen – napisala je Martina na svom Instagramu.

Pred njima su nove životne stranice u kojima će bez sumnje prioritet biti njihova djeca. Koliko su oboje posvećni djeci, najbolje pokazuju fotografije s ranijih porodičnih druženja i proslave dječijih rođendana.

The post Martina Saira Keškić: Nije tajna da Zlatan i ja nismo više zajedno appeared first on Azra Magazin.

Author Image
admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *