Damir Džumhur: Humanost na djelu

Najuspješniji bh. teniser Damir Džumhur danas je, ako je suditi po objavama na Instagramu, posjetio Roditeljsku kuću u Sarajevu.

– Često čujemo frazu “pravi prijatelj”. Vjerujemo da se svi često pitamo šta su to pravi prijatelji, kako znamo da nam je neko pravi prijatelj? Kada upitate naše najhrabrije roditelje i djecu o toj temi čut ćete vrlo često da se pravi prijatelji tek prepoznaju u najvećoj borbi, borbi za dječiji život, koja je dugotrajna,  mukotrpna i teška – napisali su, između ostalog, iz Udruženja “Srce za djecu” dodajući da je upravo Damir njihov prijatelj. 

Pogledajte neke od fotografije zabilježenih tokom današnjeg druženja. 

View this post on Instagram

Često čujemo frazu "pravi prijatelj". Vjerujemo da se svi često pitamo šta su to pravi prijatelji, kako znamo da nam je neko pravi prijatelj? Kada upitate naše najhrabrije roditelje i djecu o toj temi čut ćete vrlo često da se pravi prijatelji tek prepoznaju u najvećoj borbi, borbi za dječiji život, koja je dugotrajna i mukotrpna i teška. Zasigurno možemo reći da smo prave prijatelje pronašli u @malakregency i @damirdzumhur <3 Oni su danas ponovo podržali naše superheroje i nastavili biti pokrovitelji apartmana Cik cak. Na taj način su ponovo pružili nevjerovatnu pomoć i podršku te obezbijedili postojanje drugog doma za djecu koja nas sve inspirišu svojom snagom i upornošću. Već davno smo rekli da su djeca oboljela od raka u njima našla prijatelje za cijeli život, a danas se samo potvrdila ta činjenica <3 Hvala Malak Regency Hotel i Damir Džumhur na svemu što činite za njih. Hvala za ljubav, brigu i iskreno pruženu ruku prijateljstva! #srcezadjecu #malakregencyhotel #damirdzumhur

A post shared by Srce za djecu (@srcezadjecu) on Nov 27, 2019 at 5:56am PST

Podsjećamo, naša ekipa je nedavno bila u posjeti Roditeljskoj kući, a priču čitajte ovdje. 

The post Damir Džumhur: Humanost na djelu appeared first on Azra Magazin.

Author Image
admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *